VIDEOBLOGG


Her er da den fordømte stygge videobloggen som nektet plent å bli ferdig lastes opp i natt, flaks at den ble ferdig til jeg sto opp  da, hvis ikke hadde jeg hatt hæla i taket og sprunget rundt som ett dødt esel, akkurat som om døde esler kan springe! Jeg synes ihvertfall jeg har vært kjempe flink denne uka, har hatt videoblogg HVER eneste dag, im good.

Nå venter frokosten(ja, jeg er en av de som sover ut hele dagen) , skal bli godt med litt mat. Må også bare tilføye at gårdagen var utrolig morsom. Først barnevakt for to små sjarmtroll, bestemor kom + at hun overnattet her,koooz også dro jeg til Tonje, (Ella var også der,www.ouh.blogg.no) og hadde tidenes kosligste kveld. Vi så film, the ugly truth til de som lurte. Alle tre ble noe skuffet av filmen, men den var fordeom ganske bra. Hehe, kompliserte greier!

Snakkes!

Én kommentar

Stine belsvik

13.feb.2010 kl.13:15

sv: takk! :)

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

15, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits