BLOGGVURDERING x2


http://tuvaw.blogg.no/

HEADER/DESIGN:
Headeren er kjempe fin, og veldig bra redigert. Det eneste jeg ikke liker her er at Tuvaw er en annerledes skrift enn .blogg.no. Designet er kjempe kult, med en utrolig kul meny. Love it!
Terningkast:5++++
BLOGGEN ELLERS:

Hun skriver bra, med få skrivefeil. Hun har heldigvis ikke mange smailies osv+ at hun har ryddige,fine innlegg.  Hun skriver om masse forskjellig, og har med mange morsomme videoer. Hun kunne hatt mer outfit's, og videoer men bra at hun har med noe av det da. Hadde også vært morsomt med ukens blogg, sånn at hun får med leserne mer. Bra at hun har masse konkurranser med ordentlige premier!
Terningkast:5
ENDELIG ER DET NOEN FRA NORD SOM KAN BLOGGE MORSOMT! Hehe.


http://anjabugge.blogg.no/
HEADER/DESIGN:
Headeren er veldig fin, men det første jeg la merke til var at den virket veldig rotete. Designet hennes er veldig fint, med html-koder. Det kunne selvfølgelig vært litt mer html/css koder, men det er jo fint som det er nå da. Det passer bra til headeren.
Terningkast:4+
BLOGGEN ELLERS:

Hun skriver litt rotete, med en del smalies og utropstegn. Hun mangler avsnitt, noe som gjør det ekstra rotete. Her er et tips å skrive ut linjene før du hopper ned, da blir det også fort ryddigere. Hun har fine bilder, og bra at hun har outfit's. Desverre bruker hun en del webkamera bilder,så kvaliteten er ikke alltid den beste, MEN bra at hun har med bilder da!
En bra blogg,som får terningkast 4+ fra meg.

Hva synes du?
Leser du noen av disse bloggene?

4 kommentarer

Mariel <3

19.feb.2010 kl.18:00

Bra vurdert! :)

Tuva Willassen

19.feb.2010 kl.18:07

hehe, takk for at du valgte meg :-D Bra vurdert! tar til meg det du har skrevve, takk!

Gunda :)

19.feb.2010 kl.19:46

Bra vurdert :)

jeg leser Anja sin ;)

Marita <3

21.feb.2010 kl.21:16

bra vurdert!

Jeg leser Anja sin x)

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

15, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits