NÅ SKA ME FÆRRA TE MEXICO

Hei. Sangen i overskriften har svirret rundt i hodet mitt omtrent 3/4 deler av dagen. Er vel kanskje ikke så rart når det er det eneste som kommer ut av munnen på mutra,hehehe. I dag har jeg vært med hele familien omtrent, 3 av søstrene mine var her,bestemor og selvfølgelig lillebror,mamma og pappa. Også må vi ikke glemme min lille ulldott,Elvis.

Nå er jeg på tur til søtra mi, skal være der til i morgen. Nei, vi har ikke vinterferie men jeg tar meg fri. Eller, jeg er jo syk da. Forkjølet til de som IKKE har fått det med seg, men det tror jeg egentlig de alleraller fleste har ettersom jeg har hatt det i nicket mitt på msn siden onsdag, og kan ikke legge skjul på at det er det facebook-statusen også viser. Hehe. Skal være barnevakt altså hos søster, siden hun hadde eksamen som hun måtte på i morgen og svigerbror får noe elektrikere på besøk i huset de bygger. Dere skjønner, det ene tantebarnet mitt er blitt syk.

Mr.Random er forresten på besøk i dag!

Skjer hos dere da?

5 kommentarer

Remi Pedersen 

21.feb.2010 kl.18:04

ingenting skjer hos meg ;(
fint bilde :)

Amalie - my style, not yours

21.feb.2010 kl.18:07

Fint bilde :D

Isabell

21.feb.2010 kl.18:12

Så fint bilde :D

nei skjer ikke noe, slapper av :D

ingrid

22.feb.2010 kl.08:38

Sv; Takk :)

fint bilde :)

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

15, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits