BLOGGVURDERING

Image and video hosting by TinyPic
Første inntrykk: RØDT! Veldig mye rødt, og rotete. Headeren var kul, men altfor liten. Jeg foretrekker lyse headere, men hun her foretrekker tydeligvis litt mørkere. Designet er fint, men også mørkt og kjedelig.

Header/design: Headeren er som sagt rød, noe resten av bloggen også er. Designet er egentlig veldig fint, men tror det hadde blitt MYE finere som hvitt. 

Skrivemåte/innhold:
Hun skriver veldig bra, med et helt normalt ordforråd. Hun har ingen bilder av seg selv, men det trenger hun ikke siden hun har mange andre bra bilder. Pluss for at hun ikke bruker google-bilder.

Helhet:4+

Hva synes dere?

PS: DETTE VAR VINNEREN AV VURDERINGSRUNDEN- KOMMER FLERE VURDERINGER ETTERHVERT!

8 kommentarer

Bra vurdert!

Hyggelig hvis du gidder å kommentere tilbake :]

Ingvil

28.feb.2010 kl.16:00

Bra vurdert

strandus

28.feb.2010 kl.16:01

du vurderer bra! :)

Camilla :D

28.feb.2010 kl.16:02

Jeg sysnt hun skriver bra, men det var alt for mye rødt

Vilde Lauritzen

28.feb.2010 kl.16:04

Tøft (:

sanna

28.feb.2010 kl.16:06

bra vurdert! ;)

Bianca - Photography

28.feb.2010 kl.16:09

bra vurdert :)

Helene

28.feb.2010 kl.16:24

Takk for en ærlig vurdering.

Personlig synes jeg en header skal være det - en header, ikke et forsidebilde. Og jepp, jeg liker å ha et litt mørkt design. (heter jo mørk, vettu!) Mulig det er litt kjedelig, men liker å ha det ryddig. Hva er det du mener er rotete?

Og joda, det er masse bilder av meg. På kategorien stunt og på innlegget med tips til å ta portrettfoto. :) Men det er ikke en selvdigge-blogg, det er en fotoblogg!

Men takk for tips og vurdering, liker som sagt litt mørke farger, men om du sier hva som er rotete, så kan jeg kanskje få fikset det opp!

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

15, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits