HAR DU EN BRA BLOGG?

Hei :-) 

For å skrive en bra blogg er man nødt til å bruke mye tid og energi på den, man må passe på å ha bilder i hvert innlegg, skrive ryddig og pent og ikke minst ikke virke frekk. 

Jeg leser for det meste moteblogger,fotoblogger og et par av de "proffe" hverdagsbloggene. Men må si at jeg foretrekker motebloggere foran alt det andre. Kriteriene jeg har for at jeg skal kunne lese en blogg er følgende:

 Ryddig og pent design, helst lyst og med enkle og friske farger.
 Lite smailies,utropstegn også er det viktig at man skriver ryddig med bra setningsoppbygning.
 Mange bilder, i bra kvalitet. 
 Musikktips er kjempe bra! Da har man noe å høre på mens man blar nedover bloggen, og man får kanskje en ny yndlingslåt?
Jeg ELSKER blogger med outfit's, men kun når de har noe spesielt på seg. Noe av det verste jeg vet er når folk legger inn outfits når de kun har en vanlig svart tights og en basic hvit genser med et hjerte på. Hva er vitsen?
Bloggere som gir av seg selv, deler historier osv. Det er SÅ spennende og det er mye lettere å kommentere på hva som er skrevet i innleggene da.
Hot or not, hvem kler den best osv synes jeg bare er tull, man får kanskje mange kommentarer men man får ikke kommentarer på det man ønsker. Man vil jo aller helst å kommentarer om det man selv har på seg, selv har gjort, selv har skrevet osv.

Hvilke kriterier har du?   Elisabeth har forresten begynt å blogge igjen, ENDELIG. Bloggen hennes er superbra, så jeg anbefaler alle å ta en titt, besøk bloggen hennes her; http://ielisabeth.blogg.no/

6 kommentarer

linnæææy

01.mai.2010 kl.22:01

jaa, enig med deg! det en blogg burde være :- )!

Benedicte

01.mai.2010 kl.22:02

Bra tips :)

majaisabel

01.mai.2010 kl.22:10

enig! elsker hvis det er bra bilder, og ikke bare sånn googlebilder som mange har

Braceface Xp

01.mai.2010 kl.22:38

bra tips ;D

Mari kit❀

01.mai.2010 kl.22:44

Jeg er utrolig enig i punktene dine :-) Jeg legger kun ut outfit når jeg har på meg noe som er gjennomført, men kan også legge ut hvis jeg har på noe litt kjedelig, som feks i dag!

MARTE HENRIKSEN BOLLUM

03.mai.2010 kl.22:56

akkurat som min blogg jo :p haha.

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

15, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits