BARN PÅ NETT( vet jeg har skrevet om dette før, men velger å gjøre det igjen i og med at jeg synes at det er viktig.)

Egentlig er det litt dumt at internett er blitt så populært, og ikke minst at vi er blitt så avhengige av det. Det går ikke en dag at jeg lar være å sjekke facebook'en, eller forsåvidt blogg også. Jeg bruker internett til omtrent alt, lekser,avtaler osv. 

Barn, som er rundt 6-10 år er på nettby, msn, og alt mulig. De chatter med mennesker de aldri har møtt, for alt de vet kanskje det er en 50 år gammel mann, som ikke får noen på sin egen alder. De henger ut vennene sine, åpner seg TOTALT ja, omtrent heele privatlivet dem's er ute på nett. Foreldrene tror de kun henger på 123.spill, mens de egentlig aldri har vært der. De synes nemlig omegle og chatroulette høres mye mer spennende ut. 

Dumt, men slik er det. Tenk om det kun var lov å bruke pc en gang i uka, eller en time hver dag. Vi hadde vært mye mer sosial. Min sosiale tid bruker jeg på datan, hvor jeg chatter med vennene mine. Selvfølgelig er jeg sammen med de også da, men må ærlig innrømme at vi snakker for det meste med hverandre over nett. FLAUT!

Vel, hva er din mening? Mer, eller mindre data i hverdagene?

7 kommentarer

Camilla Grimstad

03.mai.2010 kl.17:13

mindre
mindre !

Anne Britt<3

03.mai.2010 kl.17:26

Er ganske enig i det du seier! Skulle nok vert litt mindre ja!

Victoria

03.mai.2010 kl.17:39

ganske enig !

Madelen

03.mai.2010 kl.17:40

Enig med deg der. Du finner alt på internett, og de som tror at barn ikke gjør det er kun naive.

Victoria Venbakken

03.mai.2010 kl.17:54

Ja, det er skummelt at foreldrene nesten ikke har noe kontroll over hva de små barna deres driver med på nettet.

<3Anita

03.mai.2010 kl.21:28

Vi har nettopp snakket en del om dette på skolen, og det vurderes å begynne å fortelle om nettvett allerede i barnehagen. Det høres kanskje litt sykt ut, men slik som det er den dag i dag så er det kanskje ikke en veldig dum ide. Jeg er utrolig enig i det du skriver! ;)

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

15, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits