"koffer bynne du ikkje bare igjen da ? :pDet har seg sånn at jeg sluttet på fotball høsten i 9.klasse, både pågrunn av skade og noen frekke kommentarer fra medspillere. Var liksom ikke bare en, eller to kommentarer men drøssevis. Folk sendte meg stygge meldinger på msn, noe jeg ble veldig lei til slutt. Det var irriterende, og kjipt. Så ja, jeg sluttet. Og ja, jeg angrer! Fotball var virkelig noe jeg brente for, og jeg var nogenlunde god til det også. 

Hvorfor ikke bare begynne igjen, er det mange som spør. Og det kan jeg enkelt fortelle dere: Jeg er i dårlig form, jeg er redd for å suge "ræva" slik at jeg ikke får spille på kampene. I tillegg til at alt er blitt så særiøst! Jeg spiller fordi jeg synes det er morsomt, ikke kun for å vinne eller kun for å være best. Men ja, har tenkt på å starte igjen, når det vet jeg ikke enda..

Har fått sykt mange spørsmål både fra ekstrenere, eks medspillere, foreldre, blogglesere and u name it, så tenkte å bare svare her jeg :-) 

6 kommentarer

bra svart! :-)

n o r a - j o h a n s e n

29.mai.2010 kl.11:08

Kul blogg : )

Mathildene

29.mai.2010 kl.12:32

hvis fotball er noe du liker å gjøre, så syns jeg du burde fortsette med det, når du begynner så kommer du jo i form igjen :-)

Anenv

29.mai.2010 kl.15:45

bra svart:)

Sfsj!

29.mai.2010 kl.17:35

Fin blogg =)

Hyggelig med kommentar tilbake ;)
Det er synd at noen alltid må slenge stygge kommentarer!

♥ With love Amalie -Hun som kommenterer tilbake!

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

15, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits