det er deres blogg, ikke vår.

Voe, norges bloggprinsesse eller hva det nå enn er hun blir kalt, får høre hele tiden at hun er nødt å blogge oftere, bedre, skrive annerledes, gjøre ditten og datten for at VI lesere skal være fornøyde. For det første, en 14 åring har lyst til å utnytte ungdomstiden sin, være med venner,ha jentekvelder,være sosial rett og slett. Da er det ikke alltid like lett å oppdatere bloggen sin 6 ganger om dagen selvom man vet at det er det leserne forventer.

" du skriver så kjedelig, du fortjener ikke 1.plass på blogg.no's toppliste". Voe har da ikke selv valgt å komme på 1.plass  på blogg.nos toppliste, det er det vi som bestemmer. Det er vi som er innom bloggen hennes for å se hva hun skriver, det er vi som kommenterer, det er vi som sørger for at bloggerne er på de plassene der er på. 

" du skriver kjedelig" , HERREGUD DA. Hun må da selv bestemme hva hun skal skrive om, det er jo hennes blogg, hun som opprettet den, ikke vi. Og noe med bloggen hennes må vi da like, hun er kjempe pen, skriver bra, har mange fine bilder, bra design, and so on. Hvorfor klikker vi oss inn på bloggen hennes? JO, fordi vi er nysgjerrig på hva hun bruker dagene til. 

Det er greit, kanskje hun ikke fortjener 1.plass på topplista, men husk at det er ikke hun som har bestemt det!HALLOOOO?!??!

Hva er deres mening? - vet at så og si ingen leste innlegget, menmen

5 kommentarer

Bengin ~ Mote&Glede

03.jun.2010 kl.17:45

Sykt kul header du har :D

Jeg fortsetter forresten med å linke 1 blogger i hvert innlegg, så det er bare å legge igjen bloggadressen din i en kommentar i et av innleggene på bloggen min, så kan det hende det er deg jeg linker neste gang ♥
stilig header

thereseE

03.jun.2010 kl.18:33

Har ingen mening om det, er såå lei av at alle skal skrive om henne nå.
sv; takk for at du la igjen spor på bloggen min! :D Håper du får ei skikkelig bra helg! :D:D Take care! ;D

Saииa ღ

05.jun.2010 kl.16:54

Årgh -.- sykt plagsomt mange av komentarene hennes står det sånne ting -.- irriterenes :p

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

15, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits