tørr du å skille deg ut?


Enten det er en fargerik kjole, eller en kjole med noe dill dall på, eller kanskje bare litt voldsom sminke,skiller man seg ut. Man får stygge blikk, blikk fra mennesker man ikke kjenner. Hvorfor får man det? Jo, fordi det er annerledes. Mennesker synes det er teit å skille seg ut, og unormalt. Flere tenker nok: OMG, hvordan kan hun gå slik? Hun kan da ikke ha sett seg i speilet når hun kledde på seg. 

Jeg elsker å skille meg ut! Tross for at jeg har fått flere småfrekke kommentarer, mange rare blikk og hørt om flere som har snakket bak ryggen min. Dette får meg til å tenke: Kler jeg meg virkelig SÅ stygt, eller er de bare misunnelige på meg som tørr å skille meg ut? Selvfølgelig blir jeg såret når flere kommer til meg med sårende kommentarer, men etterhvert gir jeg bare f*** rett og slett. Man kan ikke bry seg om hva alle andre liker å gå kledd med, når en selv ikke liker det. Gå slik DU vil, det er sååå mye kulere sier nå jeg! :-)

6 kommentarer

MalinThams - <3

23.jun.2010 kl.17:32

syns det er kult å skille seg ut. men det er forskjell på hva andre mennesker synes er fint og å skille seg ut =)

Elsker ikke du solen&Softis ? :D

<3 Vilde Lauritzen

23.jun.2010 kl.17:45

Jeg liker å skille meg ut, nå har jeg tross alt også grønt hår også da :')

Elise

23.jun.2010 kl.18:58

veldi bra skreve Sigrid :) 100% enig <3

Karoline

23.jun.2010 kl.19:53

Jeg var "reddere" før, for hva syns jeg gikk i. Men nå gir jeg bare faen i hva folk menner. Går med akkurat de klærne jeg vil, og den sminka jeg vil! Samma hva andre sier. Jeg som går sånn. Ikke de!!

<3 katrine reiersen

23.jun.2010 kl.20:14

Ser på en måte opp på folk som tør og skille seg ut :)

kari

28.jun.2010 kl.17:55

Jeg liker ikke å skille meg ut, men bestemmer selv va jeg går i :)

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

15, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits