tips til en bra blogg

Hei! Tenkte å dele noen tips til hva du kan gjøre for at jeg skal like bloggen din. Selvfølgelig må du ikke ha ALT dette, men deler av det. 

♥ Bra design- Design er førsteinntrykket når man kommer inn på bloggen, en enkel og fin header er også nødvendig. Sats på lyst design, med rolige farger som ikke kræsjer. 

♥ Bilder- Selvfølgelig er det bra med bilder, ogdet er nok en selvfølge og ha med noen bilder i hvert innlegg. Kjedelig med kun google bilder, og gamle bilder så bruk helst ferske bilder, som aldri har vært på bloggen før. Bildene bør være i god kvalitet, og i lik størrelse. Det er heller ikke så lurt å forandre størrelsen i blogginnlegget, du kan heller fikse det før du laster opp bildet, da blir bilde i mye bedre kvalitet!

♥ Ironi- Jeg elsker blogger(e) med humor, de trenger selvfølgelig ikke ha noe usæriøst i annenhver setning, men av og til. Ikke ta seg selv så høytidelig, og fortell gjerne om noen flauser. Er morsomt for andre.

♥ Inspirasjonsbilder- Jeg elsker inspirasjonsinnlegg, mote,sminke,bilder osv.Alt er morsomt. Selvfølgelig blir det kjedelig å ha det i lengden, så kanskje sånn en gang i blant :-)

♥ Outfit- Okey, gjerne kall meg fjortis osv, men jeg elsker outfits. Jeg synes det er kjempe kjedelig med outfit som kun inneholder en rosa hettegenser og en helt vanlig jeans, med kanskje litt hull. Legg heller ut outfits som kan inspirere andre, og som er litt ulikt, og ikke minst som du har brukt tid på å legge sammen. Elsker det!

♥ Husk også på å skrive ut linjene, slik at det blir ryddigere. Avsnitt er også nødvendig, blir mye lettere å lese! 

Håper dere likte "tipsene" mine, og får nytte av dem! Men først og fremst, blogg som du vil og om hva du vil!

8 kommentarer

Gina

30.jun.2010 kl.18:00

takk for tipsene:)
bra tips :D
gode tips

♥ kt

30.jun.2010 kl.22:36

helt enig med tipsene dine! det er viktig og skrive om noe leserene liker å lese også, spesielt hvis man ønsker å komme lengre opp på topplista :-)

Mathilde Braadland

01.jul.2010 kl.00:20

Kjempegode tips! :D

Er helt enig med deg, er morsomt å lese ironiske blogger som ikke tar seg selv høytidelig :)

Toril Hornnes

02.jul.2010 kl.00:21

SV: 69 eller 49 tror jeg :-)

sigrid

28.jul.2010 kl.11:43

søt blogg du har

Sigrid

30.jul.2010 kl.02:10

sigrid: tusen takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

15, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits