verdens kuleste oppdatering

Hei! Følte for et ordentlig innlegg nå, hvor jeg kan fortelle hva jeg har gjort i det siste, og hva jeg skal gjøre fremover i sommer. I juli har jeg tilbrakt store deler på hytten, sammen med familie og slekninger. I år arrangerte pappa og tante et slektstreff på hytta, som altså er deres hjemplass, der fikk jeg møtt søskenbarn,tantebarn,tanter,onkler, gammelonkler,gammeltanter..Bestemor var også der, for meningen var at etterkommerne hennes skulle komme. Slektstreffet varte i 4 dager,Torsdag-Søndag. Var utrolig koselig, og ikke minst sosialt. Gleder meg allerede til neste gang!


Ellers har jeg bare vært hjemme sammen med venner, prøver å være mest mulig sosial nå som jeg har tid, og før alle reiser på ferie. Line  dro i går, mens Tonje drar på Lørdag, og Emelie ikke før begynnelsen i august. Elise søta er så heldig å være i london, men hun kommer hjem om noen dager, når alle andre er reist bort. Alle sammen er noen utrolig gode venninner, som jeg har det sykt morsomt med!

Meg og Elise, vi har forresten begge to meldt oss på topmodel!

Henriette,meg,Emilie,Tonje,Elise og Julianne <3

I morgen tar jeg turen til hytta, gleder meg veldig til å få tatt båten vår i bruk, må jo få fesk tell vintern!Hehe, er lenge siden jeg har fisket nå- rundt 2-3 år, så er spent på å se om skillsa mine fortsatt er å se.. Håper alle får en super sommerferie videre, så snakkes vi vel om noen uker! :-)


Meg,Meg,Meg og hvem er hun pene? åja, det var visst meg det også! he-he

7 kommentarer

sv: den kostet 39.50 på h&m :-))

Sigrid

16.jul.2010 kl.01:47

Cathrine Skjerdal:ok (:

Emilie Andreassen

16.jul.2010 kl.02:06

fin blogg :)

MARIEHI

23.jul.2010 kl.18:23

Superfin blogg, og fine bilder!

anniken

25.jul.2010 kl.00:27

fine bilder:-)

sv; da kan du jo kjøpe mine og for 200:-) heheheheh..

Sigrid

30.jul.2010 kl.02:11

anniken:Takk! :) haha

Sigrid

30.jul.2010 kl.02:12

mariehi:Tuuusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

15, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits