det klør i fingrene mine

Hei! Jeg har enorm blogglyst,og har sikkert skrevet tjue innlegg, men alle har havnet i utkastboksen min. Enten er jeg misfornøyd med hva jeg har skrevet, eller så har jeg ikke tid til å ta bilder til innlegget. Det bokstaveligtalt klør i fingrene mine etter å få skrevet, men ja.. Blir aldri til at jeg gjør det. Men, nå som skolen start begynner er det nok mer som skjer, for nå om dagene er alle vennene mine på ferie, foruntatt Aksel som tok seg tid til å være tre kvarter sammen med meg i dag. Hurra, ehe.

Neida. Jeg har hatt en ganske fin sommer jeg,igrunn. Selvom ingenting har skjedd, eller for at jeg ikke har møtt ett eneste nytt menneske, eller for at jeg ikke har vært på ferie. Joa, jeg har jo faktisk oppholdt meg på hytta i 5 uker da, sammen med familien. Tenker å legge ut ett innlegg nå snart, som jeg skrev i går. Men vi får se.. 

Var virkelig ikke meningen at dette innlegget skulle bli langt, men har jo faktisk en del å fortelle! (-:


2 kommentarer

Gina

31.jul.2010 kl.01:06

synes ikke det var så utrolig langt jeg;) var passe langt

Noora :)

06.aug.2010 kl.02:46

<3

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

15, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits