sett pris på livet

Er så utrolig mange som er så misfornøyd med alt. Utseende sitt,klærne sine, plassen de bor på, huset sitt, familien sin, dyrene sine, pengene sine,tven,mobilen,dataen,senga, gardinene. Alt. Jeg er selv en av de misfornøyde, ikke at jeg er misfornøyd med vennene mine, eller familien min. Heller ikke hunden min, og gardinene på rommet mitt forguder jeg. Jeg har ikke den beste mobilen i verden, men jeg kan da ringe,sende melding, og ta bilder med den. Jeg kan også høre på musikk, eller radio på den om jeg vil.

Jeg bor i et stort hus, med søsken og foreldre. Jeg har eget rom, med dyre fine møbler. Jeg har haugevis av klær, ja til og med eget rom med klærne mine i.Jeg har egen data.  Men fordeom klarer jeg å være misfornøyd, enten får jeg for lite månedslønn av foreldrene mine, eller så bor jeg på en altfor kjedelig plass. Alltid er det noe jeg kan klage på, selvom det egentlig ikke er noe å klage på, for jeg har det jo i grunn rimelig fantastisk. Jeg er en frisk, og rask ungdom som har livet foran seg. Jeg har en stor familie, og mange søsken som ofte ber meg på besøk. Jeg har verdens beste bestemor, som alltid stiller opp for meg.  Tenk ikke på hva du ikke har, men heller på alt du har. 

Skriv din mening om dette, den som har mest utfyllende svar vinner en bloggvurdering. Én kommentar

Ann-Louise

04.aug.2010 kl.00:27

Det du sier er så rett!
Det er alt for mange her i verden som ikke tenker på det de faktisk har og det som faktisk betyr mye i livene våre. Det å eie mange ting og klær er ikke akkurat det du trenger mest i verden. Familien og de små hølydepunktene som skjer ofte i livet ditt, det er det som er vert å ta med seg videre og bygge videre på.
Vi burde alle sammen tenke mer på hva som faktisk er verdt å fokusere på og hva som ikke spiller noen rolle i verden.

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

15, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits