litt for Line sin skyld da..

Hei søtiser! Regner med at dere har savnet meg, men altså hvem gjør vel ikke det?!?! til og med Line spurte om jeg ikke skulle blogge snart, LINE FOR GADSEIK! Tulla. Men her er jeg igjen. Klar som ett egg for å oppdatere dere på hva som har skjedd den siste tiden, jeg ikke har blogget. Vel, jeg har hengt mye på ica sammen med buddisene mine. Elise,og Julianne. Har ingen venner, dere skjønner.. jeg er for kul for alle..  Men det visste dere jo. Er svært få jeg orker å henge med, blir liksom bare så teit. Ehe. Jætta, så er jo skolen begynt igjen, hvor herlig er ikke det? SUPERT. Jeg har allerede fått 10 6'ere.Liksom. Har ikke hatt noen lekser enda, haha. Menja, så er vi eldst da. 10.klasse. Gamle. Sier ikke mer. Joda, dere skal få noen ord til. Småripsa er kommet opp, og blitt til små kyllinger. Herlig? yesda! Og enda herligere er det at lillebror er blitt en liten chicken! så nå kan jeg spise han, omså rå! Vel ja, jeg har vel enda ikke forvekslet ett eneste ord med de nye 8.klassingene, noe som kanskje virker litt overlegent fra noens side men så kan jeg vel bare komme med at det går rykter om at de er redd oss. Redd meg tenkte jeg? jeg som er liten som en spurv, glad som et esel, og hyggelig som min mor. Meg går det vel ikke ann å være redd? Men så kom jeg jo på "VENNENE MINE". Vennene mine er jo utrolig skumle.. Selvom de ikke biter..hardt. Ja, jeg lever skummelt altså. Hver dag er en risk. Er jo rart jeg ikke er spist opp liksom, og ligger halvdød ned i magen til Tonje, ja eller Elise. Eller kanskje Jørn ove, siden han alltid er sulten. Men hva som skjer på mandag, er jo ikke godt å si.. Eller kanskje jeg er spist opp da? kanskje jeg bare skal droppe daten med Elise og Tonje som vi hadde nå i kveld, i fare for å bli spist opp..LEVENDE! kanskje de griller meg? ånei. Takk for meg!
Her er det da meg i aksjon mot foten til Karianne, ble litt sulten jeg også. Men altså, det er ikke hverdagskost! og ja, hun har enda 10 tær!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

15, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits