28.aug.2010

Etter gårdagens 3 superartige innlegg, ble jeg liksom kind off hekta på blogging. Eller ikke blogging, men dokumentasjon på at jeg lever. Dere husker de slemme vennene mine. Vel, de har spist meg. Eller.... Det bare ser sånn ut. Neidaaa. Vennene mine er snille som lam, morsomme som.. meg. Og rare som.. seg selv. HERREGUD, jeg er så hyggelig. Som sagt i går.. like hyggelig som min  mor. Bare ett hakk hyggeligere. Neidaaaa. Herregud. jeg er så rar. Lol på meg liksom. Tulla. Jeg er ikke rar, langt i fra faktisk. Jeg er bare meg selv. Kanskje derfor vennene mine har lyst å spise meg? Fordi jeg er så deilig liksom. Og så bra. Nei. Slutt nå. ouch, ikke snakk slik til meg.Eller.. Jo gjør det. (internt mellom meg og.... meg) !  Vedder på at dere er dø nå..ånei, drepte jeg dere?!?!?!  Nei. Det var humoren min. Kan desverre ikke noe for at jeg er så himla morsom. Er jo bare meg selv. Gud, dette ble kjedelig. 

Hade, jeg går å fråtser kyllingvinger. Æsj. Nei. Bra. Fint. Flott. Supert. :D ....Neidaaaaaaa,jeg skal skrive enda litt til. Kan jo fortelle litt om vennene mine, ja- de slemme. Har jo ingen snille. HERREGUD, jeg synes nesten synd i meg selv. Eller, ikke nesten- For det ER jo faktisk synd i meg. Jeg lever liksom med disse hver dag:
Haha, ja dette er da vennene mine. Ost,agurk og salat heter de. Og det er disse jeg spiser til frokost hver dag.

Dette er da mr.eos. Han er kjæresten min <3<3 deilig eller hva? NESTEN like deilig som de drittdeilige lårene mine:

HERREGUD, SÅ DEILIGE! Får jo nesten orgasme her jeg sitter. Eller, jeg får det................LOL
DETTE er da me,myself and i. Som dere ser så vekser det vinger på meg, nede på skudrene.De grønne der. Er jo engel jeg vet dere.  Herregud, jeg er hot!
 

Hade, kan ikke vise dere mer av meg selv nå, er nok for denne gang. Vet jo at dere dør av misunnelse pga av utseendet mitt! Én kommentar

Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

15, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits