DAGENS KOMMERTAR

"åssen klarer du å være så morsom? Du virker superkul , skal vi bli kjent"

HERREGUD, det aner jeg VIRKELIG ikke!! KUL? JA SÅ VISST, er jo MEG det er snakk om her da. Kjent? Nei takk, holder meg kun til de ukule vennene jeg har. Sorry.  

OKEY. in my dreams. Aldri hadde jeg fått en kommentar om at jeg var morsom.. På skolen er alt jeg hører at jeg enten er dum som et egg, liten som en dverg eller englebarn som.... ? .. Joda. 

NÅ tenker dere sikkert, hun dum?!?!? men ja, det er det de sier.. Men egentlig så tuller de sikkert bare, jeg er da ikke dum. Eller, tar jo noen gullkorn innimellom.. kan jo ta noen fra i dag da: 

Gutter som skulker timen, kommer inn igjen og den ene roper: HAN ARILD HAR VUNNE 500 kr i griseflax!
jeg: WHAT?!!?! ( mens jeg tenker på noen forførende replikker jeg kan komme med,slik at han kan dele litt av pengesummen på meg)
..Når han kommer opp, setter seg ved siden av meg og jeg skal akkurat til å gi han en gratulasjonsklem roper jeg så høyt jeg kan, med en utrolig fengende stemme:
GRATULERE!!
Julianne ser på meg, rekker litt på venstre smilebånd før hun sprekker og latteren kommer dalende ut av munnen,som noen oppspiste rosiner. (deilig) . ALT VA TØV! hvisker hun til meg.. Og jeg bare: ånei, flaut! gjemmer meg bak boka, og når jeg titter frem står læreren min der å gliser... koselig.

Eller. En samtale mellom meg,Runa og to gutter.. 
Jeg: æ så på tv i går!
Han ene: ok..? ka du så på?
jeg: et program om øya der hytta mi e!
han: ok..(bryr seg virkelig ikke om det jeg har å si i det hele tatt, og begynner å bable videre om alt det "intressante" som har skjedd i hans liv den siste uka.
jeg: HERREGUD, hør no ka æ har  å si. ( Får nesten ikke bablet ferdig, før en eller annen taper avbryter meg ..nesten. Og sier at jeg alltid pleier å si det.. ) LOL. jeg fortsetter..:
Joda, så va det en mann som sa " æ e ikke rusmusbruker, æ e rusbruker" . Noe jeg fant som utrolig morsomt, mens de andre ikke. Så da dør jeg av latter mens de andre egentlig bare ser rart på meg og snakker videre om teite ting. 

JODA, litt av hva som har hendt i dag!! 
Hun dritpene er meg, og hun andre.. er uheldigvis en nesten venn.. okey da, bestevenn da!.. <3<3<3 not.. joda

2 kommentarer

din nye faste lesre :D

01.sep.2010 kl.22:29

DIGGE BLOGGEN DIN! omg, elske den :D:D du e så sykt morsom!! LOVE YOU<3

vuze

26.des.2010 kl.00:32

Det virker som du vil at alle skal "støtte" deg nå, altså jeg mener du sier " JEG MORSOM.. ALDRI I LIVET" da vil du jo at folk skal si at du er morsom. I am not stupid

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

15, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits