70 kg lettere, 3000 kalorier fattigere og en litt stølere kropp

JEG ER I LIVET! ikke fortvil. Senk skuldrene, jeg er her. Sånn om man ser bort fra at jeg har blitt 70 kg lettere,3000 kalorier fattigere og fått en litt stølere kropp,I tillegg til sikkert å ha svettet all svetten jeg skulle ha svettet de neste 60 årene av mitt liv,  har jeg det egentlig over gjennomsnittet bra. Etter den 5,1 km lange teltturen u-skolen skulle ha i dag er jeg lettere sagt; HELT DØD! Nå tenker dere sikkert ;HÆ?!?! Blogger hun død? (ikke at jeg tror at dere lesere har noe å tenke med da) Og da svarer jeg: JA, HAHA.LOL.Nei. Jeg er ikke død. Men hadde nok ikke vært langt ifra om (de altfor gamle) sjelene, ikke hadde bestemt seg for å dra hjem før det ble mørkt.. Hør her:

Vi hadde endelig kommet fram, ser alle andre snur også hører vi noen kyllinger roper at vi skal dra hjem. HJEM?ja. Lærerne bestemte seg for å vente litt for å avgjøre hva som skulle skje, så vi skulle bare slå opp teltene. Vi hadde akkurat fått teltet vårt opp, blitt nesten varm så hører vi en lærer langt borti huttiheita rope at vi drar om 30 minutter. OMG, vi som hadde det SÅ artig!!!! BRA TIMING! liksom.. Men vi kom oss hjem.

HERREGUD. Er vel Faaaaae* det samme om vi ligger der i telt eller hjemme, tenkte jeg da.Akkurat tenker jeg; TAKK GUD FOR GAMLE LÆRERE! Hadde aldri klart å ligge i telt med 3 gale geiter. Okeyda, den var litt slem... Mente selvfølgelig Gorillaer. De hadde KREMKRIG I det altfor flotte teltet vårt for gadseik, DEILIG? JA, DRITDIGG. Det pissregnet hele veien til "leiren", så både skifteklær,sekker,sko,luer,votter: ALT var gjennombløtt! Selvom vi hadde det i både pose og sekk. (lol). .. Og ikke nok med det, men over halve klassen kom seg over elva og inn i en slags hytte, hvor det var VARMT mens vi måtte ligge i telt.. Men altså, vi hadde det jo faktisk veldig morsomt der da :D :D :D 

 Men sånn om vi ser bortifra regnet, våte klær, og litt sure ungdommer så var det en fantastisk tur! Gleder meg liksom max til neste gang.. om det blir noe neste gang da. Været her er bare liiiitt..utforutsigbart? Men som man sier ; finnes ikke dårlige klær, bare dårlig vær. Oisann litt feil der ja, finnes ikke dårlige klær bare dårlig  AH, vanskelig å skrive det as.Kanskje det ikke stemmer,likevel??!?!?

HADE

Én kommentar

Andrea

01.sep.2010 kl.23:59

Så fin blogg du har :D Jeg skal begynne lese din blogg fast!!!

Kommenter gjerne tilbake?<3

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

15, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits