reine inspirasjonskilden

HEY!

 

Nå er jeg kommet meg vel hjem til vakre,fine,LILLE Tromsø. Innkjøpene ligger pent utover gulvet, klart til å bli hengt opp. Gøteborg var virkelig en fin by, og det virket virkelig som om de brydde som om turistene sine. De hadde blandt annet en slik turistbåt som gikk gjennom en elv midt i byen, her var det en utrolig dyktig guide som snakket både på svensk og britisk, slik at alle skulle forstå. Båten kjørte under lave bruer, noen var til og med så lave at vi måtte ligge på gulvet. Guiden fortalte om båtene som lå med hamnen, byggene som var i byen,bruene og egentlig det meste som var og se.

Meg og Emelie, bestiss!

Trær som var utskjært som sopper, sykt kult!

Fine blomster. Dette var en laaaang park, veldig fin den altså!

Vi var også på universeum med svømmende haier ( ikke at det finnes haier som ikke svømmer da..) , røde frosker, aper, fugler, eget nemoakvarium også videre. Dette var SINNSYKT spennende, apene sprang fritt rundt omkring. Og den ene apen var til og med så tam at man nærmest kunne ta på den, men pågrunn av reglene der kunne vi desverre ikke gjøre det. Noe som er fullt forståelig. Så var det nemoakvariumet, et lite akvarium på 1dm, med nemofiskene. Klovnefisker,gulefisker og dere vet. Var utrolig kult.

"Nemo"

Kult,eller hva?

 

Var også ett eget akvarium med magneter, see så stilig

Nice, eller hur?

Oi, lite bilde. Men her er den tamme apa ihvertfall, søt? ja

Vi var også på musem, dette var mildt sagt lite populært bland elevene. Noe av grunnen var kanskje fordi vi ikke forsto alt hva han guiden sa, men også fordi dette ikke var noe vi brydde oss spesielt om. På museet var det klær døde lik hadde brukt eller noe, sykt ekkelt. Men veldig spennende også da. Her tok jeg faktisk ingen bilder, men er det rart??

Siste dagen var vi på liseberg, var så sinnsykt morsomt! Jeg som egentlig er redd karuseller, berg og dalbaner og egentlig alt som har med tivoli å gjøre, var helt gira. Det jeg reagerte på var hvor utrolig mange fulle ungdommer det var der, mange av de var mindre enn meg (etter utseende å dømme). De stinket alkohol, og de oppførte seg virkelig helt borte. Var nesten litt småekkelt å gå forbi alle sammen, huff.

I tillegg til alt dette ble det tid til MYE shopping, var på shopping minst to timer hver eneste dag, så dere kan tenke dere at vi brente av noen tusen alle sammen. Var utrolig mye kult der, og vi som ikke har gina tricot her i Tromsø gikk jo helt amok haha. Neida. Shoppingsmulighetene der var store, og sentrene var drit svære. Var liksom sentre inni sentrene der. Avansert men ja. Selvom sverige er kjent for billig godteri, var vi kun en gang å kjøpte oss godis og det var for hjemturen. Dette var ikke en gang en egen godteributikk, men på en vanlig matbutikk. Haha, må nesten flire.

Ble så sliten etter all shoppinga at vi måtte sette oss ned.. midt på senteret! var noen gutter som bynte å le av oss, rart.. ehee

Aller siste shoppingsrunden, som dere ser er veska mi stappa. Og helt til venstre i bildet ser dere puta mi, som ELLA klarte å søle kaffe på :(:(

Må også bare tilføye at gøteborgsvenskene ruler, de skilte seg skikkelig ut! En hadde knallrød hanekam, som nådde helt i taket på trikken. Jentene der hadde alle converse (ahhaaha elise,tonje,line og julianne). Og ja, alle hadde rå stil! Her i tromsø er det liksom på en måte ukult å skille seg ut, og alle går i stripete gensere,dongritights og kawasaki sko her. Så var virkelig godt med forandring, hehe. Noe annet jeg også la merke til var guttene, alle guttene hadde skikkelig svenskt hår. Med sleik, spesiell klipp, eller farge. Var sykt kult i starten, men etterhvert når vi la merke til at alle hadde det ble det litt kjedelig. Virket som om alle var gay liksom, ikke at det er noe galt i det altså.

Vel, så deilig så jeg ut i toget! Med BAD HAIR DAY lue, som flere av gamlingene på toget kommenterte, lillebrors hettegenser,tights og en deeeilig oversized genser fra gina. :-)

AMEN

4 kommentarer

Ane Østnes

20.sep.2010 kl.20:48

FIne bilder :)
fine bilder, søte fisker :-)

Marie

20.sep.2010 kl.21:01

kjempefine bilder!

♦ Sofie Gêmeos

20.sep.2010 kl.21:13

Mye søte bilder!

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

15, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits