Nå er jeg her igjen

HOLA MI AMIGOS!

 

Nå vedder jeg armhulehårene mine på at de fleste av venninnene mine jubler av glede. Ikke at det er rart. Det er jo trossalt meg det er snakk om, som har startet å blogge igjen! Eller, om jeg har startet igjen vet jeg ikke enda, men en liten oppdatering ihvertfall. Når jeg først er innom burde jeg kanskje hilse til venninnene mine, som alle (nesten iallefall...) er bortreist ; Emilie, Runa og Line! Nå burde dere være fornøyd (-:

I anledning nytt innlegg, var det kanskje på tide å knipse noen bilder. Jeg fant desverre ikke kameraet mitt, så da måtte jeg ty til webcam. Til min forskrekkelse var det gamle bilder i webcammappa. Her er et par :

Sexy girl at school lizm xDxD :) :) 

God morgen lizm :)))) <3 <3 XD

Når jeg først blogger, burde jeg kanskje også slenge inn outfit for dagen. Dag og dag, klokken er nærmere halv tre på natten. Men det er sommerferie, så da gjør det ingenting! Om natten er jeg i skikkelig kleshumør, så nå har jeg funnet frem tusen millioner forskjellige antrekk jeg kan ha på meg en gang.. jeg føler for det. Her er ett av de ellers så kule outfitene:

Skjørt fra H&M ( vet det synes veeeldig godt..)

Oversized t-skjorte fra H&M 

Veske fra Bianco. Dette er forresten yndlingsveska mi! Får plass til alt jeg trenger :-)

 

Takk for meg! Så snakkes vi snart..kanskje :)


Én kommentar

anonym hehe

10.jul.2011 kl.20:24

jeg jubler jippiiiiii!!!

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

15, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits