ta det første steget

(bilde herfra)

 

Hadde du turt å gå kledd slik? Hvis nei, hvorfor ikke? Tror nok ikke jeg snakker for meg selv når jeg sier at jeg beundrer, virkelig beundrer, jenter, og gutter forsåvidt, som tørr å skille seg ut. Tørr å bruke skjørt i hverdagen, skyhøye sko med blomstermønster, gjennomsiktige topper som såvidt dekker kjønnsvortene.  Jeg synes det er dødskult, gjør ikke du?

 

Jeg tok faktisk meg selv i gå med blomstrete strømpebukser (som trolig var mitt mest brukte plagg, vinteren 2010..) her om dagen. Jeg ELSKET følelsen av å vite at jeg var kledd ulikt alle andre. Klærne var riktignok fra butikker alle andre handler i (Bikbok & HM i mitt tilfelle), men jeg hadde satt det sammen til noe unikt. 

Disse skoene er snart mine, håååper jeg. Elsker detaljene, som gjør skoene utrolig spesielle, og såå meg!

Men, hvorfor er det slik at mange av oss ikke våger å gå ut i annet enn jeans,simpel bluse og joggesko? Selvfølgelig tyder  det på at vi er usikker på oss selv, men noe må jo ha forårsaket det. I fjor,når jeg virkelig turte å skille meg ut, og brukte skjørt flere ganger i uka, fikk jeg ofte hører fra de "kule" guttene i klassen " du kler deg som en bestemor" , " hvorfor har du gardiner på deg?" osv, Kommentarene var mange.

Hva er kult med å være sterotype av alle vennene dine? Det eneste som skiller dere er antall kviser, puppestørrelse, og lengde i håret. Eller glem det siste, for dere har sikker hair extensions hele gjengen, like langt hår til og med. Det skal ikke være måte på.. Heldigvis hadde jeg en jentegjeng av gull, som var der for meg og støttet meg. Det var de som fikk meg til å fortsette, selvom jeg hadde en altfor lang pause. Det er bare å ta det første steget, kanskje slenger venninnene dine seg på? Det er kult å være den første som prøver ut ting, vet dere. Jeg skal ha som mål å kle meg akkurat slik jeg vil, og slik jeg synes er kult. Ikke høre og se på alle andre. Er du med meg?

(Sender klemmer til Emilie, som koser seg i Tyrkia. Jeg savner deg!)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

15, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits