Wants

Var vel på god tid at dette innlegget skulle komme, hehe. Har vært litt opptatt i det siste med ny skole, nye folk,  prøve å holde kontakt med gamle venner osv. Dere kjenner regla. Har rett og slett ikke hatt tid til særlig blogging. I første omgang tenkte jeg å vise dere hva som er på ønskelista mi akkurat nå, har jo bursdag snart.. Vet nemlig at et par venninner titter innom her av og til, så da vet dere ihvertfall hva jeg ønsker meg! ..Ikke at jeg forlanger gaver altså. He-He ;-)


Disse cardiganene har jeg forelsket meg heelt i. I tillegg er de superbillige, og myke i stoffet. Kan også kombineres med hva som helst, og blir bra nå til høsten/vinteren. Elsker spessielt den skarpe grønnfargen, som kan gjøre et ellers kjedelig antrekk super hot. Liker!


Har alt for få hettegensere som ser bra ut, denne likte jeg GODT. Fargen, i tillegg til at det ikke var for mye dill på den. Også så det så goood ut. Metallisk genser. Trenger jeg å si mer? Prisen er helt ok, men genserene er så myyye mer enn det. Til høytlivsshorts,skjørt, bukser. Alt. Love!


Apropo` skjørt. Herregud, elsker det. Så behagelig, så fint, så nydelig, så brrra. Er helt forelska i den sennepsgule fargen denne høsten, og tror det hadde blitt brukt flittig om jeg hadde hatt et skjørt i fargen. Flisèskjørt. Har et hvitt fra før av, og bruker det ofte. Litt for ofte. Hadde derfor vært fint med et i blått også. Variasjon dere. Herlig!


Kjoler. Man får ikke nok, kan brukes til både hverdag og fest, så lenge man gjør det riktig. Disse fra bikbok er jo supernydelige, og ikke kjempe dyr heller. 

Kommer mer i innlegg senere! Snakkes

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

15, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits