jeg er skapt for å gi litt dårlig samvittighet

Det er lørdagskveld, og de fleste av dere er ute å finner på mye gøy. Jeg derimot, jeg sitter hjemme å ser på tven med pappa. Nrk1 dere. Har enda ikke fått med meg hva vi ser på, men noe norskt,kjedelig og ikke ungdomsrelatert ihvertfall. Men, det sier jo seg selv når det er nrk1 som er på. 

I munnen min er ikke en annens tunge, men noe langt og godt. Det kjennes litt stivt. Var det lakrissnører det het? Tror det :-) (igjen, slutt å tenk perverst i ALLE situasjoner dere..)  Ihvertfall, tilbake til at jeg sitter her alene med pappa og ser på nrk1 en lørdagskveld. Det er ikke fordi jeg ikke har noen venner, for det har jeg. De liker bare å lone. Det er problemet. Også er de så klønete. Og sliten. Og alt for skoleflink. Ja, dere leste riktig. Feitingene er opptatt, alle sammen. Den ene har trynt, så hun har sår over hele seg og ser ut som et rent helvette, Den andre leker skolelys og sitter med innleveringer og prøver en lørdagskveld, og den tredje er i familiebursdag. Eller noe sånt. De andre vennene jeg har bor enten i gokk, er i gokk eller ønsker heller å game enn å være med meg. Det skjønner jeg ikke?! 

Men altså, dere feitinger. Ikke syns synd i meg. For det er det jo ikke. Jeg har jo pappas selsklap OG nrk1 og kose meg med. Ingenting slår det..eller?


.... fra en annen gang jeg lonet

aaamen

Én kommentar

Emile

26.sep.2011 kl.15:32

hhahahahhahahahhahahhahahha

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

16, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits