OM SEGRI PEGRI

Et helt innlegg om meg selv, hvordan skal dette gå? Vel, da starter jeg bare.

Jeg er en over gjennomsnittet kåt jente, som kjenner,slikker og pusker på det meste. Neida. Jeg er en nesten-normal jente, eller gutt. Jeg husker ikke. JODA. Jeg er jente, ganske sikker på det. På fritiden er jeg med feitingene, og mange andre da. Som foreksempel Aksel. Aksel er jeg mye med, han er en noob, som alltid tar meg på min store boob. Neida. Eller jo, han gjør jo det. NEIDA. La oss begynne helt på nytt. Eller hur?

Jeg er en jente på 15, nei 16 ja jeg fylte jo 16 her for noen dager siden. Jeg er blitt storpia i vennegjengen nå! Endelig :-D Ja, en jente på 16 år som elsker å være sosial. Hater å lone. Om jeg må være alene en kveld klikker det for meg, og jeg sitter å depper til alle som er på facebook. Tragiskt. Vedder på at vennene mine som leser dette, nikker seg enig. Men,ja. Jeg elsker å være sosial, hater å være alene. Det er kjedelig. Veeeldig kjedelig. Sånn som nå. Jeg blogger ett helt innlegg om meg selv, HVOR tragisk er ikke det? Men det var faktisk Lines ide, hun var lei av maset mitt skjønner dere. AH!!! 

MEN JA, hvordan er personligheten min egentlig? Jeg er en stille person (okei, den trodde ikke jeg på en gang).. Jeg kan være stille, men ofte er jeg ikke det. Jeg er usæriøs, og glad. Nesten alltid. Ikke på mamma da, hun er så masete. Selvom hun er morsom,kul,snill og SØT <3 mammaen min er best. Men hun maser FÆLT! Sori mami. I love you. 

Jeg er ofte sjenert med mennesker jeg ikke kjenner. Men når jeg rekker å bli kjent med de, kan jeg vel ikke si at jeg finnes sjenert. Og det er jeg glad for. Èn fin egenskap har jeg ihverfall! Skål for det. 

jeg er hun pene, helt fremst. med stor hjerne!


jeg er igjen hun pene til venstre. 


og jeg er enda en gang hun pene. denne gangen til høyre

Hva er ditt intrykk av meg? Søt,pen,snill,morsom,omtenksom? ALT? Enig

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

16, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits