litt sol og frosk

HALLA! Begynner å få klager på at det er lenge siden sist jeg var innom å la noen ord fra meg, så i morges når jeg våknet var det første jeg tenkte "PÅ TIDE Å BLOGGE" . Neida. Joda. Neida, det var nok ikke det. Tenkte jo " JEG MÅ SMINKE MEG, SER IKKE UT. VENT, ER DET DER MEG? LIGNER ET TROLL.... FU JEG ER ET TROLL..FML" . NEIDA .... time to be some serious..

Er blitt gul. Men det pleier jo sola å være. Haha, good one sant?

 Har hatt lite tid i det siste, nok å holde fingrene sine i på videregående for å si det sånt. Også har jeg jo faktisk hatt bursdag, det var ikke gøy. Visste dere forresten at man blir 1 år eldre for hver gang man har burdag? Det er litt rart å tenke på. Neida. Joda. Egentlig ikke. Men så jo, i går var theodor her en tur. Da ble det mye action. Nå som jeg har sengelappen blir senga mye brukt. Neida, Joda. Neida. Jeg tuller bare. Jeg sover like mye som før, om det va det dere tenkte på. Line fikk lappen i går, er så sykt glad for hennes vegne. Endelig kan hun bli kjørt uten .. Glem det. Jeg er på villspor. Kjørte litt ut av veien liksom xDxDxD. Neida. Joda. 

Froskefaktor. Ikke rart når jeg er en frosk da. Tulla. Jeg er et menneske. Ro dere, hvis ikke kommer jeg hoppende på dere. Vent. jeg er ikke frosk.

Så joda, det er søndag. Føttene er plantet på det hvite bordet i tv-stua og fingrene på musa. Altså, datamusa. (DERE ER NØDT Å SLUTTE Å TENKE KOFFERT I TIDER OG UTIDER.OK??!!) Også er pinnen i den andre hånda.(again.slutt å tenk så skittent. jeg mente penna..)  For dere vet, søndager = Leksedag. Hate it or leave it liksom.. Neida. Joda. Er heldigvis veldig intressante lekser. Vent, hvem er det jeg prøver å lure? Huff. NEIDA. Det er faktisk spennende lekser, skal skrive litt om selvblablabla, og diverse. Er faktisk ikke helt sikker, men det virker gøy da :D Koselig. Snart tar jeg bussen til søstra mi, hvor jeg skal spise middag. Det gleder jeg meg til. Jeg gleder meg til å få mat.... jeg får ikke det hjemme... neida.. joda. nei såklart får jeg mat hjemme. vem prøver jeg å lure? mamma? nei. lol. jeg gir meg. Å til dere som bekymrer dere for min mentale helse, jeg er frisk. Er en grunn til at jeg har så mange venner som jeg har. Vent. jeg har ingen. Jeg er for kul. HADE!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

16, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits