ønskeliste

Hei! 

Vennene mine maser fælt på hva jeg ønsker meg i bursdagsgave, i og med at jeg snart skal feire sammen med Line. Det blir kjempe bra tror jeg!! Ihvertfall, siden jeg har fått skaffet meg mesteparten siden sist jeg skrev ønskeliste innlegg, tenkte jeg å komme med et nytt. Denne gangen litt mer spesifikt, med både klær og ting. 


Trenger ikke være disse genserene, men noe lignende. ELSKER å gå med tykke, myke gensre om høsten/vinteren!

Dette er en blanding av litt finere topper, og topper jeg kommer til å bruke til hverdags. De som kjenner meg vet at jeg har en forkjærlighet for blonder og blomstermønster. LOVE IT. 


Har vært på leting etter en svart gjennomsiktig skjorte i en langlang stund nå, kan kombineres med skjørt,shorts, over kjoler, til jeans. Alt. Ellers er jeg veldig glad i skjorter, og spesielt rutete skjorter. Det er så laidback og stilig. :-)


Som blonder og blomstermønster, har jeg også en forkjærlighet for skjørt. Det er så godt å gå i , samtidig som det er kjempe fint. Man kan dresse det opp, og ned akkurat slik man føler for. Kan brukes både til hverdag og fest. Disse tre har jeg forelsket meg helt i, hadde virkelig ikke skadet å ha disse liggende i klesskapet :o


Trenger jeg å si mer? Disse fungerer også både til hverdag og fest. 


Jeg er ett menneske som fryser. Hele tiden egentlig. Elsker derfor å dulle meg inn i store skjerf,votter og luer når vinteren er her. Øverst på kuldelisten er en svart hals, i tillegg til at fargene ellers burde matche til hovedvinterjakken min, som er rød. 


Ringer har jeg et fåtall av, er nemlig kjempe flink til å miste slike ting. Hehe. Hadde derfor vært fint med et par nye, som jeg skal passe kjempe fint på. Armbånd er et must, samme med smykker. Man får aldri nok!


Body lotion fra Elisabeth Arden, neglelakker uansett farge, ansiktsmasker, liten toalettmappe hvor jeg får plass til de viktigste tingene, og hårkur. Hårkur trenger jeg sårt! 

Concealer, foundation,rouge, body butter, handkrem, neieldrit, vippetang, noe annet og  sponge (hva heter det på norsk?). All sminke er bare å kjøpe i fargen albino, så slipper det å bli for lyst!


Her er mye av det samme som over, rouge osv. Koster er fint å ha, trenger flere øyenskyggekoster. Også ønsker jeg meg en ny parfyme!!!!! Er også avhengig av noe på leppene, trenger ikke ha en sterk farge. 

Nå håper jeg det blir litt lettere for dere!

 

Én kommentar

Emilie :)

24.okt.2011 kl.20:08

THANKYOU :D

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

16, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits