finfin lørdag

Hei søte pik(k)er, hva bringer dere innom denne siden? Det skal dere vite, MEGMEGMEGMEG! Dere får ikke nok.. Ikke jeg heller i grunn, så skjønner dere veeeldig godt. Jeg er bedre enn youporn til og med.

I dag var kjæresten min på et lite(..) besøk, veldig koselig. Han er virkelig verdens beste! Vi gjorde ikke stort, lå for det meste i armkroken hans å musset på tissen hans. NEIDA!!! Gjorde ikke det altså. Var veldig godt å se han igjen, over en hel uke siden sist så vi hadde mye å ta igjen. Var deilig å få snakke ut om ting ihvertfall. 

Senere møtte jeg søte Elise snuppa (som forresten sitter å fingrer på skype til meg.. grows jente det der... Neida, hun sover faktisk på skype... Koselig jente ja..!!). Vi tok turen innom Tonjemor som er blitt så feit og stor, neida. Stakkaren var blitt litt syk, eller slapp. Tror vi frisket henne litt opp. Eventuelt slet henne mer ut.. Neida. Joda. Hehe,neida. 

Nå skal jeg snart hoppe til køys, klokken nærmer seg 3. Iiiikje bra. Har ikke så mye mer å si, så hiiiiiv og hoi, så snakkes vi en annen gang når jeg har mer på hjertet!

Søte mej i onepiece på skola XDXD


Én kommentar

SILJE EMINE

30.okt.2011 kl.10:07

Hehe : )

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

16, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits