sanger som betyr noe

Jeg kom til å høre en sang isted. En sang det er veldig lenge siden jeg har hørt, men som betyr mye mer for meg, enn noen annen sang. Hvorfor? Jo, fordi den bringer tilbake så mange minner. Ikke alle minnene er like fine, andre nydelige. Jeg hørte blant annet mye på denne sangen i perioden 8-9.klasse når jeg var noe mindre med jentene, denne tiden holdt jeg også på med en gutt. En gutt ikke så veldig mange andre likte. Han var eldre, større og sterkere enn meg. Noen av vennene mine var nesten litt redd han. Nettopp fordi de ikke kjente denne nydelige skapningen av en gutt.De hadde kun fått sett den usæriøse skolesiden av han. Ja, for på skolen kunne han være voldelig. Han slet med mye. Han hadde blant annet mistet storebroren sin i en trafikkulykke. Til og med det sterkeste mennesket på jord, hadde endret seg om det hadde hendt en. Han kunne finne på å hive stoler i gjennom rommene. Han kunne slå. Jeg er en person som ser det gode i alle. Alle har minst en god side, er dere ikke enige? Jeg visste at han også kunne være snill og god, jeg bare visste det. Og gjett hva? Jeg hadde rett.Ikke minst var han god å synge, han sang som en fugl. Man hadde kanskje ikke trodd det om han, men gud så fint han sang. Det var også han som viste meg denne sangen, og glad er jeg for det. Den er nydelig. Så fin, og så søt. Så rolig, å avslappende. Jeg anbefaler dere å høre den, og kanskje om et år eller to når dere hører den igjen, tenker på noe fint som skjedde i denne perioden av livet deres som sangen minner dere om? Det er jo ofte slik. Uten at jeg tenker over det i grunn. At sanger man hører mye på en periode, plutselig betyr mer enn himmel og hav. Ikke fordi sangen har noe med det som skjedde å gjøre, bare fordi man hørte mye på den akkurat da. 

 

Det er litt fint i grunn. Det at sanger kan bringe tilbake minner, så slipper man å glemme. For enkelte ting er lett å glemme, sant? Det synes ihvertfall jeg. 

 Store klemmer fra meeg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

16, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits