deppeinnlegg

Si at jeg sutrer, for det vet jeg at jeg gjør. Jeg sitter alene i senga mi, å lytter til deprimerende musikk som kun sier " i miss you, i love you, be with me" osv. Jeg savner min kjære, skjønner dere..  

Han dro i dag, og det er enda tre dager til han er hjemme igjen. Hvordan jeg skal overleve, prøver jeg fortsatt å finne ut. Får vel ha avtaler, å noe å gjøre hele tiden så går det nok fort. Kan ikke vente med å se han igjen, ah som jeg savner han. Vil bare ligge ved siden av ham, å klemme og kysse på han helt til han blir lei ♥ Jeg savner å plage han, til han blir kook forbannet. AAAh, jeg savner faktisk hele han,jeg. Men dere, tenk hvor godt det blir å se han igjen på fredag. 


Dette bildet ble faktisk tatt første dagen jeg var alene sammen med min kjære. 

Og dette ble tatt en dag jeg lot han få game, men jeg angret straks to minutter senere. Ble derfor sittende å ta bilder av meg selv sutrende.


... ja ..


 

Nå skal jeg sove! xoxoxoxoxo

btw, bare for å gni det inn at jeg savner KJÆRESTEN MIN, så ligger jeg nå i senga, med buksa hannes (?), og yndlingssangene hans (til og med de jeg IKKE liker!!!) på repeat. Søtt, eller hva?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

16, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits