er-det-fuckings-mulig?!?!

Hei :-)

Har dere det bra? Naw, så søt jeg er. Dere lurer sikkert fælt på hva jeg har bedrevet dagen med, sove-sove-sove-spise-sove-spise-sove-sove-spise-se på tv-spise-sminke meg- slappe av og nå slapper jeg enda mer av. 


hva fa*n


... ?
Savner min kjære... men så er det jo sunt å savne noen også da! :D så da må vi bare se lyst på det.


prøver å være søt og hææppii da vettuuu


men det varer ikke lenge, for jeg kommer fort på at min kjære er bortreist... :(:(:(


så lur da .. 

I dag skal jeg til min sistah from the same mistah i bursdagskalas, det blir stas. ( hæhæ, så dere det?! det rimte gitt, det blir nok en stor HIT!))) .. Hun blir gammel, og det skal feires. I og med at hun er gift, blir det desverre ikkeno pepper på hu, det får vi spare til jeg blir tredve. neida, jeg blir gift jeg også :D verre med lillebror.. Tulla. Han er kul han også.

Anysistah and familia, etterpå det skal jeg til min andre sistah from the same mistah for å sove. Det blir digg, har en helt ok seng der assaa så jeee. Kan ikke vente liksom, joda, jeg kan vente. Blir kozzzzzzzz :)) Så ja, nå skal jeg finne noen klær å ha på meg in the bursdag sånn at jeg slipper å komme i brors store sove t-skjorte, og mammas dongritights. HEHE, søt sa du? 

HADEEE! btw, jeg savner fortsatt kjæresten min

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

16, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits