geronimo

Hei søte dere :D ( eller deg, Ella) 

In writing moment sitter jeg på skolen, med geronimo på full guffe. Av en eller annen merkelig reason har jeg litt for mye energi i dag, så har blitt litt dansing også da. Norske talenter neste. Ellers sitter jeg på facebook, og snakker med ellapellaaa. Kjempe koselig. Hva vi snakker om kan dere jo bare tenke dere... HEHE. Neida. angelchildren her assa. I går gjorde jeg ikke stort, pulte, så på tv, pulte, spiste litt, pulte enda mere.. ja dere skjønner tegninga :-) 

Etter Elise's ønske skulle jeg legge ut noen snexie bilder av meg i alle positurer,hvor jeg ser pen ut. Nekter å kle av meg, så da får dere ansiktsbilder denne gang. Ikke at jeg blir å legge ut andre bilder neste gang altså.

Her så jeg jo mest fet ut da :-) 

Følte meg sånn litt over gjennomsnittet kult når jeg tok disse bildene. 

I en dyp samtale med Ragadsøtaaa :-) 

... jaa :)


Elise ønsket jo bilder i alle nydelige positurer, så tenkte jeg at jeg skulle ta bilde av rompa mi. Høyden min var for lav, og endte derfor opp med et bilde av hode og nakken. Sjarmerende.

Nå må jeg dikte litt videre, hasta la vista :D :D

 

 

...

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

16, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits