skolestart

Hei :-) 

Skolen er startet, og det er virkelig deilig å være i litt rutine igjen. Har savnet å få noe utav dagene, og ikke minst møte venner som har vært bortreist. Var utrolig deilig å få møte Karo igjen, var jo hele to måneder siden jeg så henne sist, har kun snakket med henne på facebook i sommerferien i og med at hun har vært i oslo hele ferien. Ellers så begynte jeg jo på ny skole, i og med at de ikke hadde den linjen jeg ønsket å gå på skolen jeg gikk på i fjor. Det var spennende med noe nytt, men jeg må helt ærlig innrømme at jeg ble nokså sjokket. Det var utrolig mange rare mennesker på den nye skolen. Så og si alle hadde lilla,rødt, blått eller grønt hår og gikk i "gardiner". Dette var ikke helt meg nei.. 

Gikk der i tre dager, før jeg søkte meg over til gammel skolen. Det var både deilig, men også vemodig. Jeg hadde allerede blitt godt kjent med den nye klassen, og virket som mange fete folk. Men, det var vel ikke helt rett. Nå er jeg veldig fornøyd, og gleder meg kjempe masse til å begynne i enda en ny klasse i morgen. Krysser fingrer for at jeg kommer i klassen til Elisabeth og Julie, hvis ikke tror jeg at karmaen min er ute etter meg.. Skjønner virkelig ikke hva jeg har gjort haha! 

 

Sånn her så jeg ut når jeg ble omringet av disse regnbuefolkene. Lol!

så jeg begynte å tenke på bytting av skole... 

jeg ringte til avdelingsleder.

gjorde meg klar til å dra til skolen på "møte". 

Fikk senere den dagen telefon om at jeg var kommet inn!

og det feiret jeg med å kjøpe en ny topp og en ny kjole fra bikbok! 

Så nå er det ny skole på meg i morgen:D gira !!!!!!! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sigrid

Sigrid

16, Tromsø

Hei! Sigrid heter jeg, blir 15 år og intresserer meg spesielt for fotball. Jeg blogger når jeg føler for det, også elsker jeg kommentarer. Velkommen igjen :) søtiser leser denne bloggen NÅ

http://thegreatest.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits